VÁGÓKORONGOK

LAMELLÁS CSISZOLÓKORONG

A SCORPION ABRASIVE ® márka abszolút sikert aratott piacunkon a csiszolóanyagok világában, és a világ összes innovatív megoldását tartalmazza ezen a területen. A piac vezető korongjai üvegszálas poliamid hordozóra készülnek.

A SCORPION ABRASIVE ® lapos tárcsák cirkónium csiszolóanyagból készülnek, hátlappal, amely lehetővé teszi a ACÉL, INOX, FA, ... anyagok univerzális alkalmazását.

A lapos lemezek a következőkre oszthatók:

ALUMINIUM OKSID DISC - BASIC (*)
EKO (*) DISC - Zirkonijum 70%
ENERGY(**) DISC - Zirkonijum 70%
EXTREME(***) DISC - Zirkonijum 100%
EXTREME CERAMIC DISC(****)
STONE - SILICONE CARBIDE HAMAROSAN !


A poliamid hordozók előnye a szálas hordozókkal szemben, hogy nagyobb nyomást tesz lehetővé a felhasználó munkadarabjára csiszolás közben. A poliamid szubsztrátum lehetővé teszi a tárcsa kopását, kivéve a vastagság és az átmérő kopását  a TRIM technikával. A Scorpion Abrasive átvette az ún Dupla tárcsák, amelyek a leghatékonyabbak a hegesztési varratok csiszolásakor, és igazi élvezetté varázsolják a munkát.

Lapos tárcsáink jellemzői a világszínvonalú csiszolás PA6 üvegerősítésű konzollal. Az elasztikus tárcsatartó lehetővé teszi a csiszolószemcsék nagyobb érintkezési felületét a munkafelülettel. A lemeztartó elnyeli a hőt és a vibrációt, így védi a felhasználót és a munkagépet. A PA6 alap lehetővé teszi a lamellás csiszolókorong utolsó milliméterig történő fogyasztását.

© Copyright 2022 Techno - Ferum - https://techno-ferum.com