SISTEM KVALITETA

U kompaniji “Techno-Ferum”d.o.o. proces kontrole kvaliteta proizvodnje sprovodi se kako bi se osiguralo da proizvodi zadovoljavaju zahteve kvaliteta kompanije pre nego što se prodaju na domaćem i inostranom tržištu. Kontrola kvaliteta u našoj proizvodnji naglašava značaj temeljnog ispitivanja I testiranja kvaliteta proizvoda kako bi se pronašli i otklonili nedostaci. Tim naših radnika se fokusiraju na testiranje naših proizvoda kako bi utvrdili da li oni ispunjavaju standarde kompanije.


Kontrola kvaliteta se sprovodi u našoj kompaniji koja je osposobljena za sve analize neophodne za praćenje procesa proizvodnje i obezbeđivanje zahtevanog kvaliteta proizvoda: građevinskih eksera,svetlovučene žice,žarene žice… Kontrola se obavlja u dve faze, u procesu proizvodnje vrše se dimenzione kontrole a u kasnijoj fazi provera mehaničkih osobina gotovih proizvoda ispitivanjem zatezne čvrstoce i sile kidanja. Prepoznavanjem značaja i neophodnosti društveno odgovornog ponašanja naša kompanija svojim poslovanjem doprinosi ostvarenju pozicije uglednog člana društvene zajednice kojoj pripada.

Sistem kvaliteta Techno Ferum - Kanjiža

Instrument za kontrolu kvaliteta mehaničkih osobina:

Sistem kvaliteta Techno Ferum - Kanjiža

SERTIFIKAT:


European Conformity Techno Ferum - Kanjiža

U toku je postupak dobijanja ,Conformité européenne ( European Conformity) sertifikata radi ispunjavanja uslova i uskladjivanja sa zahtevima tržišta EU.