REZNE PLOČE

BRUSNE PLOČE

SCORPION ABRASIVE ® je brend koji je apsolutni hit na nasem tržištu u svetu abraziva i skup je svih svetskih inovativnih rešenja iz ove oblasti. Brusni diskovi sa kojima prednjači na tržistu izradjeni su na poliamidnoj podlozi sa staklenim vlaknima.

Flap diskovi SCORPION ABRASIVE ® se proizvode od Zirconijum abrasive sa podlogom koja omogućava univerzalnu primenu za STEEL, INOX, WOOD,.. materijale.

Flap diskovi se prema učinku dele na:

ALUMINIUM OKSID DISC - BASIC (*)
EKO (*) DISC - Zirkonijum 70%
ENERGY(**) DISC - Zirkonijum 70%
EXTREME(***) DISC - Zirkonijum 100%
EXTREME CERAMIC DISC(****)
STONE - SILICONE CARBIDE USKORO !


Prednost poliamid podloga u odnosu na fiber podlogu je da omogućava veću silu pritiska na radni predmet korisnika prilikom brušenja. Poliamid podloga omogućava trošenje diska osim po debljini i trošenje po prečniku  primenom TRIM tehnike. Scorpion Abrasive usvojio proizvodnju tzv. Duouble diskova koji su kod brušenja navara najefikasniji i posaopretvaraju u pravi užitak.

Odlike naših flap diskova su svetski noviteti brušenju sa nosačem PA6 armirano staklenim vlaknima.  Elastični nosač diskova omogućuje veću dodirnu površinu brusnih zrna sa radnom površinom. Nosač diska apsorbuje toplotu i vibracije čime čuva korisnika i radne mašine. PA6 podloga omogućuje potrošnju lamelarnog brusnog diska do zadnjeg milimetra.

© Copyright 2022 Techno - Ferum - https://techno-ferum.com