MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

A Techno-Ferumban bevezetett minőségbiztosítási rendszer cégünkben lehetővé teszi, hogy teljes mértékben eleget tegyen a minőségi követelményeknek, mielőtt még a termékek hazai és a külföldi piacokra kerülnek.. A termelési minőségellenőrzés komoly figyelmet fordít a folyamatos anyagkivizsgálásra és tesztelésre, hogy idejében észrevegyék és kiszűrhessék az esetleges híányosságokat. Dolgozóink egy külön csoportja arra öszpontosít, hogy a különböző kivizsgálásokkal, összehasonlító elemzésekkel, tesztelésekkel és a megfelelő termelési korrekciókkal termékeink megfeleljenek a minőségi szabványoknak.


A minőségbiztosítási előírások szigorú betartásával és a precíz vizsgálatoknak köszönve képesek vagyunk követni az iparban felhasználásra kerülő szögek és a különböző ipari huzalok minőségi követelményeit. Az ellenőrzés két fázisban történik, a termelésben mértékbeli, a későbbi fázisban pedig a termékek mechanikus tulajdonságát, húzó és szakító szilárdságát vizsgálják. Felismerve a felelősségteljes termelés és gazdálkodás szükségességét, cégünk egyre előkelőbb helyet hódít a rangos gyártók között és egyre elismertebbé vállik a szélesebb társadalmi közösségünkben, ahol élünk.

Sistem kvaliteta Techno Ferum - Kanjiža

A mechanikai tulajdonságokat ellenőrző berendezés:

Sistem kvaliteta Techno Ferum - Kanjiža

A MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI RENDSZER HITELESÍTÉSE:


European Conformity Techno Ferum - Kanjiža

Cégünkben folyamatban van a Conformité Européenne (European Conformity) minőségbiztosítási rendszer hitelesítése annak érdekében, hogy mindenben eleget tegyünk az Európai Unió által támasztott minőségi elvárásoknak.